Kérdése van? Hívjon minket! 06-30/479-5782

NovaTec Solub 20-19-19 25KG
NovaTec Solub 20-19-19 25KG
19 704 Ft

NovaTec Solub 20-19-19 25KG

Vízben oldódó NPK összetett műtrágya magnéziummal és kénnel. Kiegyensúlyozott tápanyagarány, 2 % salétromos nitrogén, 18 % karbamész.

Makro- és mikroelemek rendkívül hatékony kombinációja
Teljesen kelátképző nyomelemek
Gyorsan és teljesen vízben oldódó
Kompatibilis a közönséges növényvédő szerekkel
DMPP nitrifikációs inhibitorral
Raktáron
19 704 Ft
Részletek
A NovaTec® Solub 20-19-19 egy vízben oldódó NPK összetett műtrágya magnéziummal és kénnel. Kiegyensúlyozott tápanyagarány, 2 % salétromos nitrogén, 18 % karbamész.
Ez egy DMPP nitrifikációs inhibitorral (NET technológia) rendelkező műtrágya, amely nagyobb nitrogénfelhasználási hatékonyságot és agronómiai előnyöket biztosít: nagyobb termelékenység, mikroelemek oldása és a gyökerek oldalsó elágazása.
Ajánlott formula a vegetatív növekedési fázishoz és a gyümölcsfák, zöldségek,
banánfák, citrusfélék stb. növényekben való stimulálásához. A mikroelemek extra hozzájárulása lehetővé teszi az optimális táplálkozási állapot elérését, a maximális termelési potenciál elérését.
Ez a műtrágya tartalmazza az összes megadott növényi tápanyagot a mezőgazdasági és kertészeti növények testreszabott megtermékenyítéséhez. Kiváló oldhatósága megakadályozza a csepegtetők vagy fúvókák eltömődését. Mivel azonban bizonyos típusú víz műtrágya hozzáadása nélkül is csapadékhoz vezethet, különös gondosságra van szükség az ilyen vizek használata esetén.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek